Medix Biochemica

Kohti globaalia markkinajohtajuutta diagnostisten testien kriittisissä raaka-aineissa

Medix Biochemica
CEO

Steve Ferguson

Hallitus

Ann-Christine Sundell (Puheenjohtaja)
Teemu Alahuhta (Varapuheenjohtaja)
Pekka Mattila
Kerttu Tuomas
Michele Pedrocchi
Matias Karioja

DevCon sijoitusvuosi

2018

Liikevaihto (2023PF)

€77m

Tyontekijöitä (2023)

267

Viennin osuus liikevaihdosta

90%+

DevCo on Minervalle erinomainen, pitkäjänteinen kumppani monella tapaa – merkittävien investointien mahdollistamisen lisäksi DevCo on aktiivisesti mukana yhtiön päivittäisessä kehittämisessä. Itse yrityskaupan he toteuttivat nopeasti ja joustavasti tarpeemme huomioiden.

Caj Haglund – Hallituksen puheenjohtaja, Minervasäätiö

Mikä on Medix Biochemica?

Medix Biochemica on globaali markkinajohtaja diagnostiikkateollisuuden tarvitsemien kriittisten raaka-aineiden valmistuksessa. Yhtiön keskeisiä tuotteita ovat monoklonaaliset vasta-aineet ja antigeenit. Lisäksi yhtiö tarjoaa diagnostisia pikatestejä keskittyen erityisesti naisten terveydenhoitoon. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja sillä on toimipisteitä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa sekä Kiinassa, joissa se työllistää yhteensä noin 267 ihmistä. Medix Biochemica panostaa vahvasti laatuun – yhtiöllä on ISO 13485 -sertifikaatti ja sen operaatiot ovat FDA QSR -standardin mukaisia.

DevCo on todella seissyt sanojensa takana ja aktiivisesti edistänyt Medixin kehitystä sekä operatiivisesti että hallituksesta käsin. Ja DevCo-tiimin kanssa työskentely on ollut hauskaa!

Ann-Christine Sundell – Hallituksen puheenjohtaja, Medix Biochemica

Miksi sijoitimme Medix Biochemicaan?

DevCo näkee diagnostiikkateollisuuden rakenteellisesti kiinnostavana toimialana, jota tukevat vahvat globaalit trendit, kuten väestön ikääntyminen. Lisäksi testit ja niiden käyttö kehittyvät jatkuvasti tutkimustyön tuloksena. Syvällinen diagnostiikkateollisuuden ja alalla toimivien yhtiöiden analysointi vahvisti näkemystämme siitä, että Medix Biochemica on DevColle erittäin hyvä yhtiö: sillä on vahva asema arvoketjussa kriittisten raaka-aineiden valmistajana, erinomainen maine asiakaskunnassa ja korkealaatuiset operaatiot. Huomattavan orgaanisen kasvupotentiaalin lisäksi Medix Biochemicalla on erinomaiset lähtökohdat vahvistaa entisestään markkina-asemaansa myös yritysostoin. Yhtiön pitkän aikavälin strategia onkin kasvaa globaalilla tasolla diagnostisten testivalmistajien ensisijaiseksi kehityskumppaniksi.


Miten Medix Biochemica tukee yhteiskunnan kehitystä?

Medix Biochemica on globaali suunnannäyttäjä monoklonaalisten vasta-aineiden valmistuksessa. Yhtiö on tähän päivään mennessä tuottanut kriittisiä komponentteja yli 10 miljardiin laboratoriotestiin kaikkialla maailmassa.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading

Ota yhteyttä

Tarjoamme yritysten kehityksen tueksi operatiivisia lisäresursseja ja strategista tukea, pitkäjänteistä pääomaa sekä räätälöityjä omistusratkaisuja

Ota yhteyttä