Vexve Armatury Group yhtiöt yhdistävät voimansa Vexve-brändin alle

News

1.2.2024

Vexve Armatury Group on johtava eurooppalainen vaativien venttiiliratkaisujen toimittaja energiasektorille ja valituille energiaintensiivisille teollisuudenaloille. Vexve Armatury Group tunnetaan 1. helmikuuta 2024 alkaen Vexvenä.

Yhteinen brändi yhdistää yli 80 vuotta kokemusta venttiilien suunnittelusta ja valmistuksesta. Vexven korkealaatuiset venttiilit tunnetaan jatkossa tuotemerkeillä "Vexve", "Vexve Armatury" ja "Vexve ZMK". Yhtiö omistaa Suomessa, Tšekissä, Saksassa ja Kiinassa viisi modernia tehdasta, joilla on yhteensä 100 000 m2 tuotantopinta-alaa sekä yli 100 miljoonan euron tehdas- ja konekanta.

Uusi yhteinen brändi tukee vahvasti Vexven visiota olla johtava vaativien venttiiliratkaisujen toimittaja siirryttäessä vähähiiliseen tulevaisuuteen. Yhdessä meillä on erinomainen asema vihreän siirtymän suhteen”,

sanoo Vexven toimitusjohtaja Paul Gustavsson.

Jo 75 % Vexven myynnistä tulee vähähiilistä tulevaisuutta tukevista liiketoiminnoista ja tuotteista. Näitä ovat esimerkiksi kaukoenergia, vety, vesivoima ja ydinvoima sekä energiaintensiiviselle teollisuudelle räätälöidyt venttiilit, jotka auttavat asiakkaita vähentämään päästöjään. Vexven kunnianhimoinen tavoite on saavuttaa hiilineutraalius omassa toiminnassaan vuoden 2024 loppuun mennessä.

Yrityksenä Vexve jatkaa toimintaansa arvojensa mukaisesti: tekemällä yhdessä, olemalla rohkea ja kantamalla vastuun. Asiakkaat tuntevat Vexven korkeasta laadusta, asiantuntijuudesta ja luotettavuudesta kumppanina.

Lisätietoja:
Paul Gustavsson, CEO
Puh. +46 7082 071 15
paul.gustavsson@vexve.com

Vexve lyhyesti
Vexve on johtava eurooppalainen venttiiliratkaisujen toimittaja energiasektorille ja valituille energiaintensiivisille teollisuudenaloille. Yhtiö tunnetaan tuotteiden erinomaisesta laadusta, henkilöstön asiantuntemuksesta ja luotettavuudesta yhteistyökumppanina. Vexve toimittaa tuotteitaan yli 70 maahan ja työllistää yli 700 henkilöä tehtaillaan Suomessa, Tšekissä, Saksassa ja Kiinassa. Vexven tavoitteena on olla johtava vaativien venttiiliratkaisujen toimittaja siirryttäessä vähähiiliseen tulevaisuuteen.