Vexve Armatury Group vahvistaa asemaansa DACH-alueella ostamalla Armatury Group GmbH:n

News

21.4.2022

  • Vexve Armatury Group on ostanut venttiilien jakeluyrityksen Armatury Group GmbH:n, joka on tähän mennessä myynyt ARMATURY Groupin venttiileitä voimalaitos- ja kaasusegmentteihin sekä metallin jalostukseen Itävallassa ja Saksassa.
  • Yritysosto vahvistaa Vexve Armatury Groupin läsnäoloa erityisesti DACH-alueella.
  • Vexve Armatury Groupin omistaa DevCo Partners, joka on kehityskumppani ja aktiivinen omistaja, jonka tavoitteena on rakentaa pitkällä aikavälillä globaalisti johtavia yrityksiä valikoiduilla niche-toimialoilla.

Vexve Armatury Group on ostanut Armatury Group GmbH:n ("AG GmbH") sen perustajalta ja toimitusjohtajalta David Styblolta. AG GmbH on itävaltalainen venttiilien jakelija, joka palvelee erityisesti vesivoima-, kaasu- ja metalliteollisuutta. Yritys on tähän asti toimittanut yksinomaan ARMATURY Groupin valmistamia venttiileitä. David Styblo ja hänen tiiminsä jatkavat ryhmässä operatiivisissa tehtävissä, ja hänestä tulee merkittävä sijoittaja Vexve Armatury Groupiin.

Kauppa vahvistaa Vexve Armatury Groupin läsnäoloa erityisesti Itävallassa ja Saksassa sekä lisää ryhmän läheisyyttä Länsi-Euroopan asiakkaisiin laajemmassa energiasegmentissä. Yrityskauppa ei vaikuta tehtaisiin, nykyisiin toimintoihin tai työntekijöihin.

Olemme innoissamme voidessamme yhdistää voimamme Armatury Group GmbH:n ja sen erittäin kokeneen tiimin kanssa tiiviin yli 10 kymmenen vuotta kestäneen yhteistyön jälkeen. Laajentamalla edelleen kotimarkkinoitamme Länsi-Euroopassa voimme palvella asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja vahvistaa asemaamme korkealaatuisten venttiilien luotettavana toimittajana valituilla loppumarkkinoilla”,

sanoo Vexve Armatury Groupin toimitusjohtaja Jussi Vanhanen.

”Tiimimme on erittäin iloinen voidessaan virallisesti liittyä Vexve Armatury Groupiin jo useiden vuosien hedelmällisen yhteistyön jälkeen. Tärkeintä on, että pystymme jatkossa syventämään suhteitamme asiakkaisiimme ja kumppaneihimme entisestään. Olen erittäin innoissani niistä mahdollisuuksista, joita Euroopan energiamurros tarjoaa meille tulevina vuosikymmeninä”,

sanoo Armatury Group GmbH:n perustaja ja toimitusjohtaja David Styblo.

Lisätietoja:
Vexve Armatury Group
Toimitusjohtaja Jussi Vanhanen
Puh. +358 40 5672 458
jussi.vanhanen@vexvearmatury.com

Vexve Armatury Group Oy lyhyesti
Vexve Armatury Group on Euroopan johtava vaativien venttiiliratkaisujen toimittaja mahdollistaen siirtymisen hiilivapaaseen tulevaisuuteen. Yhtiö tunnetaan korkeasta laadusta, nopeasta toimitusajasta ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta. Vexve Armatury Group toimittaa tuotteita yli 70 maahan ja työllistää noin 765 henkilöä tehtaissaan Suomessa, Tšekissä ja Saksassa.

DevCo Partners Oy lyhyesti
DevCo on kehityskumppani ja aktiivinen omistaja, jonka tavoitteena on rakentaa pitkällä aikavälillä globaalisti johtavia yrityksiä valikoiduilla niche-toimialoilla. DevCo tarjoaa yritysten kehityksen tueksi operatiivisia lisäresursseja ja strategista tukea sekä pitkäjänteistä pääomaa. DevCo on tällä hetkellä merkittävä omistaja kolmessa globaalisti johtavassa niche-toimialan yrityksessä Vexve Armatury Groupissa, Medix Biochemicassa ja Blueforsissa.