Paul Gustavssonista Vexve Armatury Groupin toimitusjohtaja

News

5.12.2023

Vexve Armatury Group (jäljempänä "Vexve" ja "Yhtiö"), johtava eurooppalainen kriittisten venttiilien valmistaja, on nimittänyt Paul Gustavssonin Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 23.1.2024 alkaen. Nimitys vahvistaa entisestään Vexven kykyä tukea asiakkaidensa siirtymää kohti vähähiilistä tulevaisuutta. Yhtiön toimitusjohtajana viimeiset seitsemän vuotta toiminut Jussi Vanhanen jättää operatiiviset tehtävät ja jatkaa sijoittajana Yhtiössä.

Paul Gustavssonilla on laajaa kokemusta pohjoismaisten teollisuusyritysten johtamisesta. Hänen toimitusjohtajakautensa Nordkalk Oy Ab:ssä ja Britax Group Ltd:ssä yhdistettynä lähes 20 vuoden kokemukseen autoteollisuudessa, luovat vankan perustan Vexven strategisten tavoitteiden toteuttamiselle jatkossa.

Toivotamme lämpimästi Paul Gustavssonin tervetulleeksi Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hänen laaja osaaminen keskisuurten teollisuusyritysten johtamisesta sopii erinomaisesti lähivuosien kasvutavoitteisiimme. Paulin johdolla uskomme yhtiömme jatkavan menestyksekästä kehitystä myös tulevaisuudessa. Samalla haluan hallituksen puolesta kiittää Jussi Vanhasta erinomaisesta työstä ja johtajuudesta viimeisen seitsemän vuoden aikana, jolloin Vexve on ottanut merkittäviä askelia johtavana toimijana omissa markkinasegmenteissään”,

sanoo Kari Lehtinen, Vexve Armatury Groupin hallituksen puheenjohtaja.

Paul Gustavsson kommentoi,

On kunnia liittyä osaksi Vexve-tiimiä, ja olen innoissani voidessani jatkaa työtä Jussi Vanhasen ja koko johtoryhmän luoman vankan perustan pohjalta. Odotan mielenkiinnolla työskentelyä Vexven lahjakkaan tiimin kanssa saavuttaaksemme tavoitteemme tulla yhdeksi johtavista venttiilivalmistajista energiasektorilla.

Väistyvä toimitusjohtaja Jussi Vanhanen jatkaa edelleen merkittävänä sijoittaja yhtiössä.

On ollut palkitsevaa nähdä paitsi Vexven kehittyvän toimialan suunnannäyttäjänä, myös tiimin kasvavan niin osaamisen kuin itseluottamuksen osalta, samalla kun se on saavuttanut vaikuttavia tuloksia jatkuvasti muuttuvissa olosuhteissa. Vaikka päätökseni siirtyä pois Vexven palveluksesta seitsemän upean vuoden jälkeen oli vaikea, luotan tiimin kykyyn jatkaa ensiluokkaista suoriutumista. Haluan kiittää luottamuksesta niin työntekijöitämme, asiakkaita ja muita yhteistyökumppaneita kuin myös sitoutunutta omistajaamme DevCo Partnersia.

Lisätietoja:
Vexve Armatury Groupin hallituksen varapuheenjohtaja Otto Kukkonen
Puh. +358 50 346 3487
otto.kukkonen@devco.fi

Vexve Armatury Group Oy lyhyesti
Vexve Armatury Group on Euroopan johtava vaativien venttiiliratkaisujen toimittaja, joka tukee siirtymistä hiilivapaaseen tulevaisuuteen. Yhtiö tunnetaan korkeasta laadusta, nopeasta toimitusajasta ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta. Vexve Armatury Group toimittaa tuotteita yli 70 maahan ja työllistää yli 700 henkilöä tehtaissaan Suomessa, Tšekissä ja Saksassa.

DevCo Partners Oy lyhyesti
DevCo on kehityskumppani ja aktiivinen omistaja, jonka tavoitteena on rakentaa pitkällä aikavälillä globaalisti johtavia yrityksiä valikoiduilla niche-toimialoilla. DevCo tarjoaa yritysten kehityksen tueksi operatiivisia lisäresursseja, strategista tukea sekä pitkäjänteistä pääomaa. DevCo on tällä hetkellä merkittävä omistaja kolmessa globaalisti johtavassa niche-toimialan yrityksessä Vexve Armatury Groupissa, Medix Biochemicassa ja Blueforsissa.