Nick Adcock nimitetty Vexve Armatury Group Oy:n hallituksen jäseneksi

News

7.9.2022

Vexve Armatury Group Oy:n (”Vexve Armatury Group” ja ”Yhtiö”) hallitukseen on 7.9.2022 nimitetty Nick Adcock. Hän on aikaisemmin vastannut Trilliumin (ent. Weir Flow Control) Valves & Services-liiketoiminnasta sekä sitä ennen IMI:n CCI ja Bopp & Reuther-liiketoiminnoista. Samanaikaisesti uuden nimityksen kanssa Lauri Stadigh jää pois Yhtiön hallituksesta.

Vexve Armatury Group jatkaa myönteistä kehitystään johtavana toimijana valituilla niche-segmenteillä, joiden kasvua ajaa globaali siirtyminen vähäfossiiliseen tulevaisuuteen. Nick Adcockin pitkä kokemus ja syvällinen toimialaymmärrys tulevat olemaan tärkeä tuki hallitukselle kun kiihdytämme vauhtia entisestään tällä tiellä. Koko yhtiön puolesta toivotan Nickin lämpimästi tervetulleeksi tiimiin. Samalla haluan kiittää Lauria hienosta työstä näiden vuosien aikana”,

sanoo Kari Lehtinen, Vexve Armatury Groupin hallituksen puheenjohtaja.

Nimityksen jälkeen Yhtiön hallituksen muodostavat Kari Lehtinen (puheenjohtaja), Otto Kukkonen (varapuheenjohtaja), Tomio Pihkala, Kalle Reponen, Markku Simula ja Nick Adcock.

Lisätietoja:
Vexve Armatury Groupin hallituksen varapuheenjohtaja Otto Kukkonen
Puh. +358 50 346 3487
otto.kukkonen@devco.fi

Vexve Armatury Group Oy lyhyesti
Vexve Armatury Group on Euroopan johtava vaativien venttiiliratkaisujen toimittaja mahdollistaen siirtymisen hiilivapaaseen tulevaisuuteen. Yhtiö tunnetaan korkeasta laadusta, nopeasta toimitusajasta ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta. Vexve Armatury Group toimittaa tuotteita yli 70 maahan ja työllistää noin 750 henkilöä tehtaissaan Suomessa, Tšekissä ja Saksassa.

DevCo Partners Oy lyhyesti
DevCo on kehityskumppani ja aktiivinen omistaja, jonka tavoitteena on rakentaa pitkällä aikavälillä globaalisti johtavia yrityksiä valikoiduilla niche-toimialoilla. DevCo tarjoaa yritysten kehityksen tueksi operatiivisia lisäresursseja ja strategista tukea sekä pitkäjänteistä pääomaa. DevCo on tällä hetkellä merkittävä omistaja kolmessa globaalisti johtavassa niche-toimialan yrityksessä Vexve Armatury Groupissa, Medix Biochemicassa ja Blueforsissa.