Kari Lehtinen ja Markku Simula nimitetty Vexve Armatury Group Oy:n hallituksen jäseniksi

News

6.11.2020

  • Kari Lehtinen ja Markku Simula nimitetty Vexve Armatury Group Oy:n hallituksen jäseniksi
  • Jarmo Nieminen jää pois hallituksesta, mutta jatkaa yhtiön merkittävänä sijoittajana

Vexve Armatury Group Oy:n (”Vexve Armatury Group”, ”Vexve” ja ”Yhtiö”) hallitukseen on 6.11.2020 nimitetty Kari Lehtinen ja Markku Simula. Nimityksen yhteydessä Jarmo Nieminen jää pois hallituksesta omasta pyynnöstään, mutta jatkaa yhtiön merkittävänä sijoittajana.

Kari Lehtinen toimii tällä hetkellä Oras Groupin toimitusjohtajana, ja hän on aikaisemmin työskennellyt Paroc Group Oy:n toimitusjohtajana, minkä lisäksi hänellä on pitkä kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä rakennusteollisuudessa.

Markku Simula toimii tällä hetkellä Metso Outotecin Kivenmurskaus-liiketoiminta-alueen johtajana ja hän on aikaisemmin työskennellyt Metson Flow Control -liiketoimintayksikön johtajana ja hänellä on laaja -alainen kokemus virtauksensäätö- ja venttiilitoimialasta.

Vexve Armatury Group on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja yhtiöllä on loistavat mahdollisuudet jatkaa kasvuaan ydinsegmenteissään. Tätä tukevat energia-alaa ravisuttavat globaalit muutokset. Karin ja Markun syvällinen teollinen osaaminen vahvistavat Yhtiön hallitusta entisestään ja auttavat Vexveä sen seuraavassa kehitysvaiheessa. Samalla haluaisin myös kiittää Jarmo Niemistä hänen mittaamattoman arvokkaasta panoksesta yhtiön kehittämisessä – nykyinen Vexve Armatury Group on pitkälti rakennettu Jarmon visiolle venttiilialan tarpeiden kehittymisestä”,

sanoo Sari Baldauf, Vexve Armatury Groupin hallituksen puheenjohtaja.

”Työskenneltyäni lähes koko urani Vexven parissa, on nyt varmasti oikea aika siirtää kapula seuraaville viestinviejille. Vexve on aina ollut kasvuyhtiö ja tulee olemaan sitä jatkossakin. Haluaisinkin kiittää kaikkia, joiden kanssa olen saanut kunnian työskennellä näiden menestyksekkäiden vuosien aikana! Nyt on loistava hetki täydentää hallitusta uudenlaisella osaamisella, kun Yhtiö jatkaa globaalin venttiilialan konsolidoimista. Vexvellä tulee aina olemaan paikka sydämessäni, ja jään merkittävänä sijoittajana mielenkiinnolla seuraamaan Vexven menestyksen jatkoa.,

sanoo Jarmo Nieminen.

Muutosten jälkeen Yhtiön hallituksen muodostavat: Sari Baldauf (Puheenjohtaja), Otto Kukkonen (Varapuheenjohtaja), Lauri Stadigh, Tomio Pihkala, Kalle Reponen, Kari Lehtinen ja Markku Simula.

Lisätietoja:
Vexve Armatury Group
Hallituksen varapuheenjohtaja Otto Kukkonen
Puh. +35850 346 3487
otto.kukkonen@devco.fi

Vexve Armatury Group Oy lyhyesti
Vexve Armatury Group on Euroopan johtava venttiiliratkaisujen toimittaja vaativiin sovelluksiin, erityisesti energiasektorille. Ryhmä tunnetaan korkeasta laadusta, nopeasta toimitusajasta ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta. Vexve Armatury Group toimittaa tuotteita yli 70 maahan ja työllistää noin 790 henkilöä tehtaissaan Suomessa, Tšekissä, Saksassa ja Venäjällä. Ryhmään kuuluvat venttiilejä kaukoenergian tarpeisiin toimittava Vexve Oy ja räätälöityjä venttiiliratkaisuja erityisesti kaasu- ja energia-alalle sekä metallurgiseen teollisuuteen toimittava ARMATURY Group a.s. sekä ZMK Technologies GmbH, joka on räätälöityjen venttiilien johtava suunnittelija ja globaali toimittaja petrokemian teollisuudelle. Vexve Armatury Groupin yhteenlaskettu liikevaihto on yli 120 miljoonaa euroa.

DevCo Partners Oy lyhyesti
DevCo on kehityskumppani ja aktiivinen omistaja, jonka tavoitteena on rakentaa pitkällä aikavälillä globaalisti johtavia yrityksiä valikoiduilla niche-toimialoilla. DevCo tarjoaa yritysten kehityksen tueksi operatiivisia lisäresursseja ja strategista tukea sekä pitkäjänteistä pääomaa. DevCo on tällä hetkellä enemmistöomistaja kahdessa globaalisti johtavassa niche-toimialan yrityksessä Vexve Armatury Groupissa ja Medix Biochemicassa.