DevCon vastuullisuusraportti vuodelta 2023 on julkaistu

2.5.2024

Vastuullisuusraporttimme tarjoaa kattavan katsauksen vastuullisuustyöhömme. Kuvaamme siinä tarkemmin lähestymistapaamme vastuullisuuteen, miten työskentelemme yritystemme kanssa sekä niiden omaa vastuullisuustyötä. Lisäksi kuvaamme myös äskettäin päivitetyn vastuullisuusstrategiamme, sen painopistealueet sekä käynnissä olevat hankkeemme vastuullisuuden edistämiseksi olennaisena osana DevCon toimintamallia.

”Vastuullisuus on alusta lähtien ollut olennainen osa ainutlaatuista toimintamalliamme. Toimintamallimme keskeiset elementit ovat keskittyminen rajalliseen määrään yrityksiä ja toimialoja, aktiivinen osallistuminen yritystemme kehittämiseen ja pitkäjänteinen omistajuus. Pitkäjänteisellä lähestymistavallamme pyrimme kehittämään yrityksiämme kestävällä tavalla. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että kaikki DevCo-yritykset osallistuvat tärkeiden globaalien haasteiden ratkaisemiseen. Tämä raportti kuvastaa sitoutumistamme vastuullisuustyöhömme. Tavoitteenamme on raportoida jatkossa vuosittain.”,

sanoo talousjohtaja ja vastuullisuudesta vastaava Heli Leskinen.

Lue lisää raportistamme.

DevCo lyhyesti
DevCo on kehityskumppani ja aktiivinen omistaja, jonka tavoitteena on rakentaa pitkällä aikavälillä globaalisti johtavia yrityksiä valikoiduilla niche-toimialoilla. DevCo tarjoaa yritysten kehityksen tueksi operatiivisia lisäresursseja ja strategista tukea sekä pitkäjänteistä pääomaa. DevCo on tällä hetkellä merkittävä omistaja kolmessa globaalisti johtavassa niche-toimialan yrityksessä Vexvessä, Medix Biochemicassa ja Blueforsissa.