DevCo vahvistaa tiimiään – Juhani Laakso Partneriksi

17.5.2019

DevCo Partners vahvistaa tiimiään nimittämällä Juhani Laakson Partneriksi.

Juhanilla on lähes kymmenen vuoden kokemus pääomasijoittamisesta ja kohdeyhtiöiden kehittämisestä Suomessa, Ruotsissa ja muualla Pohjois-Euroopassa – hän on työskennellyt muun muassa Triton Partnersissa. Hänellä on myös kokemusta sijoituksista pörssiyhtiöihin ja velkainstrumentteihin. Ennen uraansa pääomasijoittajana Juhani työskenteli useita vuosia liikkeenjohdon konsulttina. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta.

“Olemme hyvin tyytyväisiä toivottaessamme Juhanin tervetulleeksi DevCon tiimiin. Ajoitus on erinomainen – etsimmehän parhaillaan uusia laadukkaita pohjoiseurooppalaisia yrityksiä. Juhani on tehnyt erinomaista jälkeä pääomasijoittajana jo pidemmän aikaa, hänellä on paljon kansainvälistä kokemusta ja hän uskoo vahvasti DevCon arvonluontimalliin. Näin ollen Juhanilla tulee olemaan tärkeä rooli meidän kehityksessämme tästä eteenpäin”, sanoo DevCon hallituksen puheenjohtaja Matti Alahuhta.

”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä osaksi DevCon tiimiä. DevColla on selvästi uniikki toimintamalli, ja yhtiön kehitys on ollut hyvin vakuuttavaa aina perustamisesta vuonna 2014 asti. Minä uskon vahvasti DevCon mallin keskeisiin osa-alueisiin ja minun on hyvin luonteva toimia näiden puitteissa – pitkä aikahorisontti, aito fokus kohdeyhtiöihin, operatiivinen ote sekä jatkuva ja läheinen yhteistyö vahvan neuvonantajaverkoston kanssa. Olen varma, että tässä tiimissä työstä tulee tuloksellista ja erittäin hauskaa”, sanoo Juhani Laakso.

DevCo lyhyesti

DevCo on kehitysyhtiö ja aktiivinen omistaja, jonka tavoitteena on rakentaa pitkällä aikavälillä globaalisti johtavia yrityksiä valikoiduilla niche-toimialoilla. DevCo tukee yritystensä kehitystä tarjoamalla operatiivisia lisäresursseja, strategista tukea, vahvan neuvonantajaverkoston ja pitkäjänteistä pääomaa. DevCo omistaa nykyisin kaksi oman toimialansa johtavaa laatuyritystä – Vexven ja Medix Biochemican.