DevCo Partners vahvistaa sijoittajapohjaansa

Announcements

14.3.2016

  • Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen sekä Lifeline Venturesin osakkaat Timo Ahopelto ja Petteri Koponen sijoittavat DevCon toimintaan
  • Uudet ankkurisijoittajat vahvistavat merkittävästi DevCon osaamista ja kontaktiverkostoa digitalisaation hyödyntämiseksi ja skaalautuvien liiketoimintamallien kehittämiseksi eri toimialoilla
  • DevCo on aktiivinen omistaja, joka tukee keskisuurten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä

Kehitysyhtiö DevCo Partners vahvistaa sijoittajapohjaansa sekä kyvykkyyttään digitaalisten liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämiseksi, kun Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen sekä Lifeline Venturesin osakkaat Timo Ahopelto ja Petteri Koponen sijoittavat yhtiön toimintaan. DevColla on jo ennestään useita pitkäjänteisiä ankkurisijoittajia, kuten Antti Herlin ja Georg Ehrnrooth.

”Digitalisaatio on yksi aikamme vahvimmista megatrendeistä, joka mullistaa yritysten liiketoimintaympäristöjä toimialasta riippumatta. Olemme erittäin iloisia, että saamme toimintamme tueksi Ilkan, Timon ja Petterin syvällistä näkemyksellisyyttä tähän yhä keskeisempään teemaan”, toteaa Otto Kukkonen, yksi DevCon kolmesta perustajapartnerista.

”DevCon tavoitteena on kiihdyttää suomalaisten keskisuurten yritysten kasvua ja olla siten luomassa Suomeen lisää suuryrityksiä. Tämä on mielestäni inspiroiva ja yhteiskunnallisesti tärkeä missio, ja on hienoa päästä tukemaan DevCon osaavaa tiimiä sen tavoittelemisessa”, sanoo Ilkka Paananen.

Lisätietoja antaa:
DevCo Partnersin osakas Otto Kukkonen
Puh,: +358 50 346 3487
Sähköposti: otto.kukkonen@devco.fi

DevCo lyhyesti
DevCo Partners on kehitysyhtiö, joka tukee pohjoismaisten keskisuurten yritysten kasvua. DevCo tekee yksittäisiä sijoituksia keskisuuriin yrityksiin, joiden tyypillinen liikevaihto on 50 – 500 miljoonaa euroa ja joissa on merkittävää kehityspotentiaalia. DevCo tarjoaa yrityksilleen operatiivista asiantuntemusta kehitysohjelmien läpiviemiseksi, huippuosaajia hallitukseen ja pitkäjänteistä pääomaa tulevaisuuden kasvua varten. DevCo on suomalainen osakeyhtiö, jonka toimintaa tukevat vahvat ankkurisijoittajat.