Do you want to join DevCo?

DevCo Partners etsii tiimiinsä osaavaa, dynaamista ja oma-aloitteista Associatea. Tarjoamme inspiroivan ja nuorekkaan työympäristön, monipuolisen ja vastuullisen roolin sekä mahdollisuuden työskennellä osana DevCon tiimiä yhdessä poikkeuksellisen vahvan teollisen verkoston ja sijoittajakunnan kanssa.

Associate osallistuu aktiivisesti uusien kohdeyritysten etsintään ja hankintaan sekä DevCon yritysten pitkäjänteiseen kehitystyöhön. Hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. markkina- ja yritysanalyysit, due diligence -työ sekä DevCon yritysten kehittäminen mm. osallistumalla must-win-battle-kehitysohjelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

Tehtävässä onnistuakseen Associatella tulisi olla:

  • Relevantti ylempi korkeakoulututkinto
  • 1-4 vuotta työkokemusta esimerkiksi liikkeenjohdon konsultoinnista, investointipankista tai pääomasijoitusyhtiöstä
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi)
  • Hyvät vuorovaikutustaidot

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si 2.4.2018 mennessä osoitteeseen . Lisätietoja tehtävästä antaa DevCo Partnersin osakas Teemu Alahuhta p. 040 521 9296.

DevCo lyhyesti

DevCo Partners on kehitysyhtiö, joka tukee pohjoismaisten keskisuurten yritysten kasvua. DevCo tekee yksittäisiä sijoituksia keskisuuriin yrityksiin, joissa on merkittävää kehityspotentiaalia. DevCo tarjoaa yrityksilleen operatiivista asiantuntemusta kehitysohjelmien läpiviemiseksi, huippuosaajia hallitukseen ja pitkäjänteistä pääomaa tulevaisuuden kasvua varten. DevCo on suomalainen osakeyhtiö, jonka toimintaa tukevat vahvat ankkurisijoittajat. Lisätietoja: www.devco.fi