medix-logo

Sijoitusvuosi: 2018
Liikevaihto: ~ EUR 20 miljoonaa (ennuste vuodelle 2017)
Henkilöstömäärä: ~100 (2017)
www.medixbiochemica.com

01.02.2018 – DevCo Partners vauhdittamaan Medix Biochemican kasvua

Medix Biochemica on yksi johtavista bioreagenssien valmistajista globaalille IVD-teollisuudelle. Lisäksi se tarjoaa omia diagnostisia testejä suuntautuen erityisesti naisten terveydenhoitoon.

Medix Biochemica on perustettu vuonna 1985, ja sillä on toimipisteet Espoossa, Joensuussa ja Shanghaissa. Medix Biochemica on perustamisestaan lähtien ollut yksi alansa edelläkävijäyrityksistä, joka on saavuttanut nykyisen vahvan asemansa tuotteiden korkean laadun, merkittävien tuotekehityspanostusten sekä ammattitaitoisen henkilöstön ansiosta.

Sijoitusvuosi: 2016
Liikevaihto: EUR 48 miljoonaa (2017)
Henkilöstömäärä: ~180 (2017)
www.vexve.com

30.06.2016 – DevCo Partners kiihdyttämään Vexven kasvua

Vexve Oy on maailman johtavia kaukolämmitykseen ja -jäähdytykseen kehitettyjen pallo- ja läppäventtiileiden valmistajia. Korkeasta laadustaan tunnetut venttiilit on kehitetty täyttämään vaativimpienkin asiakkaiden tarpeet. Vexve Oy:n palloventtiileitä käytetään myös lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä sekä öljy- ja kaasuverkoissa.

Sastamalainen Vexve Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteiden ja palveluiden tarkoituksena on energiansäästö ja ympäristön parantaminen. Yritys on toiminut jo yli 50 vuotta ja nykyään Vexve Oy toimittaa tuotteitaan ympäri maailmaa Helsingistä Pekingiin, Milanosta Dohaan ja Moskovaan. Vexve Oy on tunnettu korkeasta laadusta, nopeista toimituksista ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta sekä asiantuntemuksesta energia- ja ympäristöasioissa – etenkin kaukolämmössä ja kaukokylmässä.

vexve_