DevCo vahvistaa tiimiään – Matias Karioja Associateksi

DevCo Partners on vahvistanut tiimiään palkkaamalla Matias Kariojan Associateksi toukokuusta 2017 alkaen. Matiaksen palkkaaminen vahvistaa entisestään DevCon resursseja uusien sijoituskohteiden etsintään ja DevCon kohdeyritysten kehittämiseen.

Ennen DevCoa Matias työskenteli Lontoossa Citigroupilla ja Antin Infrastructure Partnersilla keskittyen yrityskauppoihin Euroopassa. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Università Bocconista Italiasta.

DevCo lyhyesti
DevCo Partners on kolmen perustajapartnerin – Otto Kukkosen, Teemu Alahuhdan ja Lauri Stadighin – perustama kehitysyhtiö, joka tukee pohjoismaisten keskisuurten yritysten kasvua. DevCo tekee yksittäisiä sijoituksia keskisuuriin yrityksiin, joissa on merkittävää kehityspotentiaalia. DevCo tarjoaa yrityksilleen operatiivista asiantuntemusta kehitysohjelmien läpiviemiseksi, huippuosaajia hallitukseen ja pitkäjänteistä pääomaa tulevaisuuden kasvua varten. DevCo on suomalainen osakeyhtiö, jonka hallituksen puheenjohtajana toimii Matti Alahuhta ja jonka toimintaa tukevat vahvat ankkurisijoittajat.